Dekodiraj Medvednicu – Vodič iz brocaka

Drage izletnice i izletnici, ljubitelji prirode i oni koji će to tek postati, ponosno Vam predstavljamo naš Vodič iz brocaka!

Već ste puno puta bili na Medvednici i više nemate ideju kamo ići? Niste još nikad bili na Medvednici i ne znate gdje početi? Imate djecu koju ne možete nagovoriti da hodaju markiranim planinarskim stazama? Prošli ste već mnoge staze i tražite neki novi doživljaj Medvednice? Koliko puta ste bili na Medvednici, a tako malo znate o njoj? Ili se naprosto volite igrati i istraživati? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Dekodiraj Medvednicu pravi vodič za vas!

On nije osoba, nego knjiga, ali knjiga s vrlo osobnim pristupom: vodi vas kamo želite i tempom kojim želite, priča vam medvedničke priče i događaje na mjestima na kojima su se i odvili, postavlja vam pitanja i pomaže da pronađete odgovore te zajedno s vama otkriva brojne tajne koje krije naša šumovita planina.

pp-medvednica-dekodiraj-medvednicu-3

pp-medvednica-dekodiraj-medvednicu-2

Potrebno je samo nekoliko minuta da se upoznate s njime i otkrijete kako funkcionira, objesite njegovu praktičnu torbicu – brocak preko ramena i krenete u interaktivnu istraživačku pustolovinu!

A kada se vratite kući, možete još dugo listati stranice ove neobične knjižice i čitati priče o prošlosti i sadašnjosti Medvednice, o njezinom prirodnom i kulturnom blagu, o njenim stijenama i njenim ljudima te planirati novi posjet njenim tajnama.

Nadamo se da ćete se uz naš Vodič iz brocaka dobro zabaviti, odmoriti i uživati dekodirajući Medvednicu!

Cijena vodiča: 150 kn
Prodajna mjesta:

  • vikendom: Info centar Bliznec
  • radnim danom od 8.00 do 16.00 sati: sjedište JUPP Medvednica u lugarnici na Bliznecu