KK.06.1.2.01.0012

Poboljšanje posjetiteljskog kapaciteta u svrhu održivog upravljanja
Parkom prirode Medvednica

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

Projekt „Poboljšanje posjetiteljskog kapaciteta u svrhu održivog upravljanja Parkom prirode Medvenica“, najvrjedniji je  projekt u povijesti Parka prirode Medvednica kojim će se urediti „Centar za posjetitelje Medvedgrad“ i poboljšati posjetiteljska infrastruktura. Prvenstveno će se urediti biciklističke staze, signalizacija unutar i izvan granica parka prirode, te će se obogatiti edukativna i interpretativna ponuda Parka kroz kreiranje niza različitih interpretativnih i edukativnih programa. Izraziti je naglasak stavljen i na pažljivo razvijanje turizma u Parku, odnosno na upravljanje posjetiteljima i to kroz izradu Akcijskog plana upravljanja posjetiteljima u Parku prirode Medvednica.

Za više informacija o EU fondovima; www.strukturnifondovi.hr

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Važne informacije

LJETNO RADNO VRIJEME RUDNIKA ZRINSKI I ŠPILJE VETERNICE

 

1. ŠPILJA VETERNICA

Špilja Veternica otvorena je subotomnedjeljom i blagdanom od 10:00 do 16:00 sati. Ulazi su svaki puni sat uz stručno vođenje. U tjednu su posjeti mogući za grupe uz prethodnu najavu i dogovor s Javnom ustnovom Park prirode Medvednica.

 

2. RUDNIK ZRINSKI 

Rudnik Zrinski otvoren je subotomnedjeljom i blagdanom od 10:00 do 16:00 sati. Ulazi su svakih 30 minuta uz stručno vođenje. U tjednu su posjeti mogući za grupe uz prethodnu najavu i dogovor s Javnom ustnovom Park prirode Medvednica.

 

 

Ulaznica za sve atrakcije se naplaćuje; cjenik je na web stranici: https://www.pp-medvednica.hr/o-nama/cjenik